TAXE SI DETALII DE ȊNREGISTRARE

Ȋnregistrarea la IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021 se realizează pe 4 categorii, ȋn conformitate cu cele menţionate ȋn pagina ȊNREGISTRARE ONLINE.

 

Taxele de participare sunt după cum urmează:

 

Pachet Curs Pre-Eveniment

Cuprinde Sesiunea de Electrofiziologie şi Pacing Pediatric din data de 30 martie 2021, Sala 1, şi este disponibil gratuit doar pentru participanţii medici și asistenți medicali români şi străini de specialitate pediatrie. Pentru accesul la restul sesiunilor ştiinţifice, medicii și asistenți medicali de specialitate pediatrie pot accesa pachetele aferente sălilor 1, respectiv 2.

 

Pachet Gratuit**

Este valabil doar pentru participanţii medici și asistenți medicali români şi străini din specialităţile cardiologie, chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi ATI.  Include accesul complet la sesiunile ştiinţifice din ambele săli ale manifestării, inclusiv la cursul pre-eveniment din data de 30 martie 2021, sala 1.

 

Pachet Sala 1

Taxe de participare: medici primari şi specialişti (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 150 lei; medici rezidenti și asistenți medicali (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 50 lei. Include accesul la lucrările din sala 1.

 

Pachet Sala 2

Taxe de participare: medici primari şi specialişti (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 150 lei; medici rezidenti și asistenți medicali (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 50 lei. Include accesul la lucrările din sala 2.

 

Taxa de participare (inclusiv accesul prin pachetul gratuit sau pachet curs pre-eveniment) cuprinde:

  • accesul la toate sesiunile ştiințifice ale evenimentului ȋn conformitate cu specificul pachetului accesat;
  • programul final ȋn format online downloadabil de pe site-ul Iasi Arrhythmia Forum 2021;
  • volumul de rezumate / lucrări in extenso ȋn format online downloadabil de pe site-ul manifestării;
  • certificatele de participare / absolvire cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

 

În cazul participanților medici români, este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului) ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM , se vor elibera, la cerere, certificate de participare / absolvire fără credite EMC.

 

Plăți

Ȋnregistrarea la IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021 pentru “Pachet Sala 1” si “Pachet Sala 2” presupune şi plata taxei de participare. Sunt două modalități de plată:

  • plata individuală a taxei de participare – se realizează online cu cardul bancar de către fiecare participant ȋn parte  prin accesarea paginii INREGISTRARE ONLINE de pe acest website;
  • plata ȋn grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare – se realizează prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@iasi-arrhythmia.ro. Această modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

Este permisă ȋnregistrarea unui participant la lucrările din ambele săli prin completarea formularului de participare şi plata ambelor taxe de participare.

 

Anularea participării la congres

În caz de anulare, vă rugăm să anunțați operatorul congresului, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@iasi-arrhythmia.ro. O rambursare completă (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi permisă pentru anulările primite până la 15 ianuarie 2021. După 15 ianuarie 2021, nu se vor mai acorda rambursări. Pentru mai multe informații, va rugăm sa citiți Conditii generale.

**Ȋn limita primilor 1000 de participanţi ȋnregistraţi ale căror specialităţi se ȋncadrează ȋn pachetul gratuit, dar nu mai târziu de data de 1 februarie 2021. Dupa această dată, ȋnregistrarea participanţilor  din specialităţile cardiologie,  chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi anestezie-terapie intensivă se va realiza pe baza taxelor de participare aferente celorlalte specialităţi (vezi Pachetul Sala 1, respectiv Pachetul Sala 2). Aceasta reglementare nu se aplică participanţilor medici străini.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian