INFORMAŢII EVENIMENT

1. COMUNICARE

Limbile oficiale ale Congresului sunt româna şi engleza.

 

2. ȊNREGISTRARE ȘI PLATĂ

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul congresului, iar plata taxelor de participare, acolo unde este cazul, se face online prin card bancar.

 

3. “INTRAREA” LA CONGRESUL ONLINE ȊN FORMAT WEBINAR

“Intrarea” la evenimentul ȋn format online webinar (conectarea) se realizează de către participanții ȋnregistrați ȋn prealabil şi cu taxa de participare achitată (acolo unde este necesar acest lucru), pe baza datelor şi instrucțiunilor de conectare furnizate de către organizator pe email-ul fiecarui participant folosit la ȋnregistrare, cu aproximativ trei zile ȋnainte de eveniment. Consultă şi secțiunea RESURSE de pe website-ul Iasi Arrhythmia Forum 2021.

 

4. RESURSE TEHNICE

Vă rugăm să vă asigurați că pe perioada IAF 2021, 30 martie – 04 aprilie 2021, aveți la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor/laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfunctionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune condiții.

 

5. CERTIFICATE DE PARTICIPARE / ABSOLVIRE CU / FĂRĂ CREDITE EMC.

Manifestările din cadrul Iasi Arrhythmia Forum 2021 vor fi creditate EMC de catre Colegiul Medicilor din România . Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise după ȋncheierea lucrarilor pe baza prezenței la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.iasi-arrhythmia.ro , pe baza completării ȋn prealabil a chestionarului de evaluare a evenimentului.

Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține la cerere certificate de participare fără credite EMC.

În cazul asistenților medicali, numărul maxim de credite CME acordate este de 30, iar echivalarea acestora cu credite EMC (Educație Medicală Continuă) se realizează prin depunerea unei cereri la Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, care să fie însoțită de certificatul cu credite CME.

 

 

IAF 2021 este endorsată de catre ESC.

Manifestare creditată CME de catre European Board for Accreditation in Cardiology (EBAC). Creditele CME acordate de către EBAC pot fi convertite  AMA PRA Category 1 Credit™. Vezi mai multe!

Manifestare susţinută de Primăria Municipiului Iasi

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian